JoRu-Yhtiöt Oy
"satoi tai paistoi - talosi ansaitsee kunnon katon"
Business picture

Mitä tarjoamme?

listat ja muut rakennuspellit

Valmistamme kaikenlaiset rakentamisessa tarvittavat peltilistat ja muut rakennuspellit mittojen mukaan. Suuren tuotantokapasiteettimme ansiosta  pystymme toimittamaan isotkin listamäärät suhteellisen nopealla aikataululla.

Piipun pellitykset ja hatut

konesaumakatotValmistamme piipun pellityksiä mittojen mukaan. Pellit voidaan valmistaa pienemmille piipuille (lähinnä valmiselementtipiiput) pohjasaumattuna, jolloin koko paketti voidaan nostaa suoraan paikalleen piipun päälle.

Suuremmille piipuille pellitys tehdään osina (=palapiippu), jolloin valmistamamme peltiosat pitää saumata yhteen paikan päällä. Saumaukseen tarvittavat perustyökalut ovat mitta, lyijykynä, parit lukkopihdit, peltisakset sekä taivutuspihdit.

Piipun hattu voidaan valmistaa joko tavallisesta kattopellistä (sinkitty tai maalipinnoitettu) tai ruostumattomasta teräksestä. Öljylämmityksen yhteydessä tulisi käyttää RST-hattua ja mielellään myös läpivientiputkea tuon lämmityshormin osalta.

Hattujen kiinnitys voidaan tehdä messinkipropuilla ja kierretappijaloilla ehjään betonikakkuun. Toinen vaihtoehto on valmiit betonikakun reunukseen kiinnitettävät jalat, joita meiltä löytyy kahta eri kokoa (kakun paksuus max. 65mm ja max. 90mm) . Piippuihin, joihin valmistetaan peltikansi, hatun kiinnitys tehdään kierretangoin peltireunukseen.

Käyttämällä tätä PIIPUNMITTAUSLOMAKETTA saat helpoiten kirjattua piipun valmistuksessa tarvittavat mitat. Voit lähettää täytetyn lomakkeen meille sähköpostilla tai tuoda sen suoraan verstaallemme .

Konesaumakatot

Konesaumakattojen osalta kapasiteettimme on valitettavasti tällä hetkellä täysin varattu.

Aitoa konesaumakattoa ei saa valmiina pakettina, joka tuodaan tontille ja ruuvataan kiinni, vaan se suunnitellaan ja muokataan katon muotoihin sopivaksi paikanpäällä.

Vain tällä tavalla saadaan aikaiseksi varmasti vedenpitävä ja tuiverrukset kestävä katto.

konesaumakatotPiipun pellitykset , läpiviennit, jiirit, jalkarännit ja paloluukut  jne. ovat kiinteä osa konesaumakattoa ja ne saumataan kattopelteihin tuplasaumalla, eli samoin kuin koko katto.


konesaumakatotKonesaumakatto sopii mainiosti myös uudiskohteeseen.  Katon linjakkuus korostaa rakennuksen muotoja.

tiili Vanhoissa  rakennuksissa kattorakenteet alkavat usein antaa periksi ja katto menee luokille painavan tiilikaton alla. Tilalle voidaan saneerata konesaumakatto, joka  kevyenä katteena armahtaa vanhoja rakenteita.

Haluttaessa suoritamme myös vanhan katteen purkamisen ja rakennamme uudet ruoditukset aluskatteineen.

pinnoitteissa valinnanvaraa

Perusmateriaali konesaumakattoa tehdessä on sinkitty teräspelti. Mikäli halutaan valmiiksi värillinen katto, vaihtoehtona on maalipinnoitettu sinkitty teräs. 

Kestävin ja näyttävin katto tehdään kuparista.  Korkeammasta hinnasta huolimatta, sen elinkaarikustannus on varsin kilpailukykyinen.

KATTOTURVATUOTTEET

Samalla kun katto laitetaan kuntoon, asennamme tarvittaessa nousutikkaat, lapetikkaat ja kattosillat turvaamaan katolla sijaitsevien kohteiden huoltoa (esim. tiet piipulle, antennille ja ilmastointikojeen luo).

Saat meiltä myös lumiesteet suojaamaan alla olevia kohteita putoavalta lumelta ja jäältä (esim. ovien, kulkuväylien ja alakattojen kohdalle).

VesikouruT

konesaumakatotKonesaumakattoon voidaan rakentaa jalkarännit, joiden avulla  vesi johdetaan haluttuun kohtaan katolla. Lotokan kautta vesi johdetaan suppiloon ja siitä syöksyputkea alas. Asennamme myös ulkopuolisia rännejä.


Piiput

konesaumakatotPiipun pellitykset teemme konesaumakattoihin integroidusti ja muille kattotyypeille päälle pellitettynä.
Aloittamaton työ se kauimmin kestää...                       (Hobittien sanonta)


katso lisää


Uutiset


käyntiosoite:

JoRu-Yhtiöt Oy
Vantaanpuistontie 29 (ovi 11)
01730  VANTAA

Puh: 050 4100 310 /Verstas

Puh: +358 40 703 4169 /Jukka

E-Mail: mail